Teknik Destek

Satış Departmanı

Tereyağı Kültürleri

Tereyağ Kültürleri
50 DCU BT 001 – MM 100
100 DCU PROBAT 222 – 322

Starter Kültürlerin Uygulama Alanları

  • Kase yoğurt
  • Süzme yoğurt
  • Ayran, Kefir
  • Beyaz peynir
  • Kaşar peyniri, Türevleri (Mozerella vs.)
  • Tereyağ

Starter Kültürlerin Formları

  • Donmuş kültürler
  • Dondurulmuş kültürler, teneke kutulara dolumu yapıldıktan sonra çok düşük sıcaklıkta, sıvı azot ile dondurularak aktivite kaybı en aza indirilmiştir.
  • Kurutularak dondurulmuş (Liyofilize) kültürler
  • Liyofilize kültürler, kurutularak dondurulduktan sonra; su, hava ve ışı geçirmeyen paketlere ambalajlanmıştır.