Teknik Destek

Satış Departmanı

Nutricalf Premium Buzağı Maması

 
• Yüksek kalite süt proteini
• Yüksek enerji düzeyi
• Yüksek kalite buğday proteini
• Yüksek vitamin içeriği
• Düşük selüloz – ishale karşı
• Organik ve Prebiyotik elementler
 
Buzağı Mama Hazırlama
Yandaki tabloda hayvan ırkına göre mama hazırlanış şekli, mamanın çözüneceği su miktarı, su sıcaklığı ve mamanın içirilme sıcaklığı verilmiştir. Hayvan ırkına göre tablodaki gibi hazırlanıp buzağı, kuzu veya oğlağa verilir. Hazırlanmış mamayı bekletmeden ve taze olarak veriniz.
HAYVAN
TÜRÜ
NUTRİCALF
PREMIUM
MİKTARI (Kg)
SU
MİKTARI (L)
HAZIRLAMA
SICAKLIĞI(°C) 
İÇİRİLME
SICAKLIĞI (°C) 
Buzağı 1 8 45-50 38-40
Kuzu 1 6 45-50 38-40
Oğlak 1 7 45-50 38-40
 
Parametreler
• Protein %23 ± 0.5
• Yağ  18 ± 0.5 
• Selüloz < %0.1 
• Kül %6
• Kalsiyum %1.0
• Fosfor %0.6
 
Probiyotikler
Bacillus licheniformis (DSM 5749) 3.25 x 109CFU
Bacillus subtilis (DSM 5750) 3.25 x 109 CFU
Enterococcus faecium (NCIMB 11181) 5 x 108 CFU
 
Vitaminler ve Mineraller
A Vitamini 25000 IU/kg
C Vitamini 300 mg/kg  
D Vitamini 7500 IU/kg
E Vitamini 300 mg/kg   
Çinko (Zn) 65 mg/kg 
Çinko şelatı 20 mg/kg  
Bakır (Cu) 10 mg/kg  
Demir 100 mg/kg 
Manganez 30 mg/kg
Manganez şelatı 8 mg/kg 
Magnezyum (Mg) 70 mg/kg
Selenyum (Se) 0.4 mg/kg
Selenyum şelatı 0.05 mg/kg
Kobalt (Co) 0.5 mg/kg
Iyot(I) 1 mg/kg