X

Tereyağı Kültürleri


    Tereyağ Kültürleri
    50 DCU BT 001 – MM 100
    100 DCU PROBAT 222 – 322

    Starter Kültürlerin Uygulama Alanları

    • Kase yoğurt
    • Süzme yoğurt
    • Ayran, Kefir
    • Beyaz peynir
    • Kaşar peyniri, Türevleri (Mozerella vs.)
    • Tereyağ

    Starter Kültürlerin Formları

    • Donmuş kültürler
    • Dondurulmuş kültürler, teneke kutulara dolumu yapıldıktan sonra çok düşük sıcaklıkta, sıvı azot ile dondurularak aktivite kaybı en aza indirilmiştir.
    • Kurutularak dondurulmuş (Liyofilize) kültürler
    • Liyofilize kültürler, kurutularak dondurulduktan sonra; su, hava ve ışı geçirmeyen paketlere ambalajlanmıştır.